Meer dan € 17.500,- voor KiKa

"Blaskapelle Fresia" doneerde in haar korte bestaan inmiddels meer dan € 17.500,- aan KiKa!

Met de opbrengst van het Kika-concert, fantastische donaties van o.a. een meisje van 12 jaar dat een heel jaar lang had gespaard voor KiKa, acties van onze leden, bijdragen van een plaatselijk restaurant, de loterij, een fantastische aanvulling van een familielid, enz. enz. enz, hebben we eind oktober € 3500,- als opbrengst van de acties van 2018 naar KiKa kunnen overmaken. Dat is niet alleen onze verdienste, maar ook die van iedereen die het ons mogelijk maakt, zoveel mogelijk financiële steun aan Kika te bieden. Met onze donatie van dit jaar is het totaalbedrag, dat we als “Blaskapelle Fresia” voor KiKa bijeengebracht hebben, de fantastische grens van € 17.500,- gepasseerd. Veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!