Meer dan € 17.500,- voor KiKa

"Blaskapelle Fresia" doneerde in haar korte bestaan inmiddels meer dan € 17.500,- aan KiKa!

Met de opbrengst van het Kika-concert, fantastische donaties van o.a. een meisje van 12 jaar dat een heel jaar lang had gespaard voor KiKa, acties van onze leden, bijdragen van een plaatselijk restaurant, de loterij, een fantastische aanvulling van een familielid, enz. enz. enz, hebben we eind oktober € 3500,- als opbrengst van de acties van 2018 naar KiKa kunnen overmaken. Dat is niet alleen onze verdienste, maar ook die van iedereen die het ons mogelijk maakt, zoveel mogelijk financiële steun aan Kika te bieden. Met onze donatie van dit jaar is het totaalbedrag, dat we als “Blaskapelle Fresia” voor KiKa bijeengebracht hebben, de fantastische grens van € 17.500,- gepasseerd. Veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Plaats voor een Flügelhornspeler

"Blaskapelle Fresia" heeft plaats voor een enthousiaste Flügelhornspeler!

We hebben plaats voor een flügelhornspeler om in ons mooie, gezellige orkest plaats te nemen. Je speelt dan Böhmische blaasmuziek op niveau in een vriendelijke, open en ontspannen sfeer, in een orkest dat een mooie reputatie heeft en ook mooie optredens verzorgt.

Prachtig bijkomend feit is, dat je dan tevens ons doel ondersteunt om zoveel mogelijk bijdragen voor KiKa bijeen te brengen. Ben jij de muzikant die met ons mee wil spelen?

Neem maar contact met ons op!

Dat kan via email:

Je kunt ook bellen naar Simon Meurs: 06 132 33 22 9 of 0486 414225.

We horen graag van je!

De CD van "Blaskapelle Fresia": "Blaasmuziek om te (be)leven"!!

CD Cover

Sinds 1 oktober 2017 aanschouwt onze CD "Blaasmuziek om te (be)leven" ("Blasmusik zum (Er)leben") het levenslicht! Deze schijf, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan KiKa, is vanaf nu á € 12,00 te koop bij alle muzikanten van "Blaskapelle Fresia".

U kunt deze CD ook bestellen door €15,00 (Ausland € 18,00) over te maken naar
IBAN NL04 RABO 0102 4388 70 t.n.v. Stichting Blaskapelle Fresia, met vermelding van uw naam, adres met postcode en woonplaats. Wij sturen u de CD dan direct toe.