logo 2014 olv

Volg ons op...

facebook

Kaartreservering

Klik hier voor kaartreservering voor ons volgende evenement!

button Europees kampioen klein

Wij spelen voor Kika. 

Website is gesponsord door:

Blaasmuziek om te (be)leven

meer dan € 19.500,- voor KiKa

Nieuwsbrief nr. 19 online

Nieuwsbrief Nr. 19 online.

In het nieuwsbrief-menu van onze website staat als actuele nieuwsbrief editie nr. 19 online met een korte terugblik op 2019, maar vooral met de activiteiteiten van 2020.

 
Nieuwe video

Een half uurtje vooraf en de eerste klanken.

In het video-menu van onze website hebben we een video geplaatst van de eerste klanken tijdens een optreden van "Blaskapelle Fresia" in Uden.

De video start met een impressie van de sfeer, voorafgaand aan dit optreden.

Met dank aan Jan Franken.
Meer dan € 17.500,- voor KiKa

"Blaskapelle Fresia" doneerde in haar korte bestaan inmiddels meer dan € 17.500,- aan KiKa!

Met de opbrengst van het Kika-concert, fantastische donaties van o.a. een meisje van 12 jaar dat een heel jaar lang had gespaard voor KiKa, acties van onze leden, bijdragen van een plaatselijk restaurant, de loterij, een fantastische aanvulling van een familielid, enz. enz. enz, hebben we eind oktober € 3500,- als opbrengst van de acties van 2018 naar KiKa kunnen overmaken. Dat is niet alleen onze verdienste, maar ook die van iedereen die het ons mogelijk maakt, zoveel mogelijk financiële steun aan Kika te bieden. Met onze donatie van dit jaar is het totaalbedrag, dat we als “Blaskapelle Fresia” voor KiKa bijeengebracht hebben, de fantastische grens van € 17.500,- gepasseerd. Veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!   

 

De CD van "Blaskapelle Fresia": "Blaasmuziek om te (be)leven"!!

CD Cover

Sinds 1 oktober 2017 aanschouwt onze CD "Blaasmuziek om te (be)leven" ("Blasmusik zum (Er)leben") het levenslicht! Deze schijf, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan KiKa, is vanaf nu á € 12,00 te koop bij alle muzikanten van "Blaskapelle Fresia".

U kunt deze CD ook bestellen door €15,00 (Ausland € 18,00) over te maken naar
IBAN NL04 RABO 0102 4388 70 t.n.v. Stichting Blaskapelle Fresia, met vermelding van uw naam, adres met postcode en woonplaats. Wij sturen u de CD dan direct toe.